Pages

Sunday, April 25, 2010

Election di rumah MANAP.. =)



     Tadi, aq godek2 schedule aq dlm enset… bukak2, Pergh!!! Banyak gler aktiviti hari sabtu 24/4/2010!!! Pagi ade hari sukan skola adik aq, hari kantin skola mak aq, jemputan ke jamuan kesyukuran umah MANAP nun di batang kali, tournament futsal kat SUMMIT USJ (aq da bayar rm50… huhu) n MNS talk kat Rimba, UM.

       So, lepas puas memerah otak.. mengikut priority, dpt memaksimumkan masa aq dan ukhuwah sahabat di ambil kira… aq decide utk pegi hari sukan n hari kantin sterusnye ke umah MANAP yg bapak jauh ke hulu!!!

       Dlm kol 4.45, aq tibe jua di umah manap stelah hampir 2 jam stengah dlm KTM yg lembab cam ulat gonggok… (aq abis bace novel ‘denyut kasih medik’ dlm tren gak taw!!!) mase aq smpai, dah ade dak2 yg nak blk.. x kesa r.. yg pnting dpt jumpe MANAP… kan kan?

       Mule2 ingat nak tido kat umah dye je.. tibe2 lak mak aq kol soh blk cepat… adeyh~ xpe2, yg pnting nasi minyak dah masuk perot… kebulur giler kowt tyme tuh. kbetolan lak tyme tu sedang perang kempen pilihan raye.. so, mmg x sia2 r aq bwk SLR aq nih… ade satu kali tuh, aq nmpak 3 budak naek beskal yg ade bndera BN kat blakang beskal diorang… tp, malangnye x sempat capture dat moment… s**t!

       Malas nak crite panjang… aq tros blek umah ptg tu gak, n smpai ade r lam kol 10.50 mlm… pape pown, tahniah yg x trhingga kpd saudara NASRUL AIZUDDIN atas kejayaan beliau dlm SPM, dpt UPNM plak tu.. bangga siowt ngan ko.. jauh di lubuk ati.. aq jerit… ‘truskan produk terbaekk excel9 walau di mane2 kaw berada!!!’ sebak doe… pasni payah dah nak jumpe kaw lagi… haih~

salam penutup bicara~

p/s= nak tngok gamba laen, usha2 la fb aq ek...


pe kaitan gamba nih??? promote batang kali r....

2 comments:

nurainamir said...

hehe..manap plih org hndu tu ke?? hehehe..

nazrinafifi said...

hahha.. ye la kot.. dye dah menang.. pasni, korang2 sumer dak excel9 dtg r umah aq.. aq slalu je wat open house.. haha