Pages

Wednesday, May 19, 2010

HAPPY belated TEACHER’S DAY!!!

Assalamualaikum!!! *jwb jgn x jwb!!*

       Huh~ lambat gile aq post entry psl hari guru. Aq tngok blog member2 da lame wat apresiasi thdp guru2 mereka msg2. so, aq pon x nak mengalah gak la kan. Mungkin tahun ni mrupakan tahun terakhir aq post psl hari guru. Huhu~ kenape?? Ye la… tahun depan n seterusnye aq sambut hari pensyarah/ lecturers’ day pulakk. Okok mengarut. Juz wanna keep this entry short n simple….

       Era sekolah selama 11 tahun telah selamat aq lalui. Dan sepanjang tempoh tersebut, rasenye, ramai r insan2 yg brgelar guru/cikgu/pendeta/teacher n seumpama dengannya mewarnai hidupku sehinggalah berjaye mnggenggam slip spm yg tertera a+ belaka. Alhamdulillah~

       So, di sini, aq maugek jugak nak wish sume cikgu *walaupon rasenye xde mane2 guru yg akan smpai ke blog ni* yg tlh menabur jasa kpd sy di SK USJ 2, SK USJ 12, INTEGOMB n xlupe juge ckg2 di kem PLKN aq… huhu~ sempena hari guru ni an, slalu gak r trngiang2 kat telinga aq satu pepatah/quotation….

“jgn dihitung berape jase yg tlh kite tabur kpd org laen, sebaliknye kenanglah segale jasa yg org lain (ckg) kasi kat kite…”

       ‘Haasibu anfusakum qabla an tuhaasabuu…’ eh, ade kene mengene ke? Ade la kot kan… haha! Kk, tu je la kowt… salam utk mengundur diri n let the pictures tell the thousand words within….
sambutan hari guru di integomb tercinta... photo by wazin *SLR details can't be shown...
satu je??!! ade lg.. aq mls nak upload bnyk2 je... try usha kat sini!!!

4 comments:

@re_ZinT.T said...

aku nk gmbr kt bilik guru..haha

nazrinafifi said...

weyy, gamba tu kalu kantoi ngan ckg, pahit dol kite... hahah! okok. aq ltak kat fb r nnt. *ntah bile, mls sgt la..

@re_ZinT.T said...

haha, dh kantoi dh pun, ko dh tlis surat, aku dgr ckgu aini bc ag..hahaha

nazrinafifi said...

oooo... hahah! kantoi sudahh...