Pages

Sunday, May 2, 2010

Tak tau nak cakap apa

From: Mohd Atrash bin Mohd Ramlan 
Sent: Friday, April 30, 2010 4:21 PM
To: 'nazrin_messenger@yahoo.com.my'
Cc: Mazira Ahmad; Zalina Abdul Ghani
Subject: TAWARAN BIASISWA TENAGA NASIONAL 2010

Kepada:

MUHAMAD NAZRIN AFIFI BIN NASRUDDIN (920223-14-5189)
No. 21, Jln Putra Indah 9/13
47650 Subang Jaya
Selangor


PENAWARAN BIASISWA LUAR NEGARA YAYASAN TENAGA NASIONAL (YTN)

Sukacita dimaklumkan bahawa anda telah berjaya terpilih bagi mengikuti program biasiswa luar negara tajaan Yayasan Tenaga Nasional (YTN) bagi tahun 2010.

Berikut adalah butir ringkas tawaran :-
Bidang                    :      Kejuruteraan Elektrik Kuasa 
Negara                    :      United Kingdom
Program                  :      A- Level (2 Tahun)
Pusat Persediaan      :      KYUEM

Butir-butir lanjut tawaran akan dimaklumkan secara terperinci di dalam surat tawaran yang akan dimajukan kelak.

Sila balas (reply) email ini selewat-lewatnya sebelum atau pada hari ISNIN (3 MEI 2010), SEBELUM JAM 5.00 PETANG DENGAN MEMBERIKAN JAWAPAN PENERIMAAN atau PENOLAKAN TAWARAN BIASISWA INI. Jika pihak kami tidak menerima sebarang jawapan selepas tempoh tersebut, tawaran akan dianggap terbatal dengan sendirinya dan tawaran tersebut akan diberikan kepada calon lain.

~~~~~

       Uhuh… mase aq dpt kol drpd pihak TNB, aq ingat kan dye nak kasi brite gmbire kat aq… alih2, dye suroh cek emel aq… gampang malas btol officer tuh… adeyh~. Pape pon, aq brsyukur sbb dtawarkan utk disuapkan duit TNB.. pelik btol zmn skarang nih.. nak kasi duit pon nak kene dtawarkan… ibaratnye, ”adik, nak duit x?” haha.. mende aq mrepek nih…

       Kalu diikutkan, aq x nak bazirkan peluang keemasan 24-karat nih…tp, aq cam x brape minat r ngan cors yg dtawarkan… adeyh~ sape nak tuka ngan aq?? Mmg la org kate x leh memilih sgt… tp… kalau aq sangkut prtengahan jln sbb x minat, camne???

       Solution= back to qur’an… really, I’ve no idea on how Allah had fate my life into… or at least guide me on my further studies… but, as long as we clinched our heart to His ‘rope’, I believe, there shuld be no worries… remember guys, wa’tasimu bihablillahi jami’an wa laa tafarraquu… salam penutup bingkisan blogspot…

7 comments:

Nur Izzati Abdul Rahim said...

istikharah la~mnx pndpt mak&ayah~

Farah Zayanah said...

baru aku faham ape masalah kau. haah. tanya mak ayah. diorg lebih tahu

@re_ZinT.T said...

TNB, aku mahu..haha

apies said...

sengal ko..dah dapat TNB xnk plak...adess..ko nak smbung ape sbnrnye?

nurainamir said...

woh..guling2 lagi coz mmber dpt g uk..weyh wat kali ni da bpe kali ako guling kegembiraan tgk mmber ako nk fly..uit..nk fly gtaw ako..ako hntr kat airport..rumah ako da dkat..slalu gak g sne..ok??? hahaha

nazrinafifi said...

apies; aq nak ler TNB.. sape nak tolak bhai.. hahaha
ain amir; hahha.. ok gak idea ko.. tp lg 2 tahun la.. kuang3

atiq kawaii said...

salam..soo kronyo mum amik la scholar ni ek??
mabruk r.....ngaji molekss!
doa kapku pulok!!!