Pages

Monday, December 13, 2010

tagged for the first time?


1. apa benda paling penting dalam hidup korang ?
iman? Benda jugak kan? Something yg aku xkan lepaskan…
J

2. benda terakhir yang korang beli dengan duit korang ?
nivea for men facial cleanser… hihihi 


3. dimanakah tempat korang akan langsung kan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti ?
kat rumah keluarga perempuan la kan kan? Tema ; kejap2 aku pi tanye mak aku… lalala~


4. adakah korang tengah bercinta sekarang ni ?
yes.. nk tau sape? Eh, itu tak termasuk dlm persoalan okeh… 


5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang ?
sampai jun 2012. 


6. dimanakah selalu jumpa kekasih korang ?
dlm kelas sir alderson & dant. Lagi… dlm chalet… haa!! Depan mata aku ni haa… 


7. novel/buku/majalah terakhir dibeli ?
novel; digital fortress, dan brown.
Buku; Palestine, syeikh yusuf alqardawi.
Majalah; solusi isu 26. 

8. apakah nama penuh korang ?
ooo.. selama ni ko xtau nama penuh aku eh? Fine aa~ 


9. antara mak dengan ayah, mana korang lebih mesra ?
Mak kot. Eh, ayah kot. Ape pulak… mak laa… tapi ayah pun.. fine, dua2 lahh… J

10. namakan orang yang korang betul² nak jumpa dalam hidup korang ?

namakan? B.I.N.I... sape laa yg bertuah jd isteri aku ek? Lalala~

11. adakah korang basuh baju korang sendiri ?
wey.. mesti laa.. hobi kot… 


12. dimanakah tempat yang korang betul² nak pergi ?
KLIA. Nanti 2012. amin~ 


13. pilih salah satu, peluk atau cium ?
ciumlah. Sebab bila cium mesti akan peluk erat2. ngaaa~ 


14. beritahu tiga benda pasal orang yang beri tag 
shikin hassan/gojes. Orang kata dia mulut bising, suke heboh sana sini. And ofkoslah, dia suke heboh pasal dia punya Taiping. Pasai ape aku tataw? *weh sori dear seniorita..

15. 5 benda yang paling disayangi dalam hidup anda 
hoho… anda silap orang. Aku tak sayang benda. Sebab aku tak materialistic. Tapi kalo nk list jugak… maybe Myvi, SLR Nikon, Nike shoes, Stellarium software, Alevel books… tehehee~

16. lagu yang paling anda suka dan selalu dengar ?
takde takde. Tak minat lagu…

17. bilakah tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas ?
Ok. Decipher this code. b/bc/aiib. Yg lepas sambut time kat plkn gopeng. Before that, kat sekolah, before before that pon kat skolah jugak, before before before that pon still kat sekolah jugak. Bile tataw the last time aku sambut skali ngan family… L

18. 5 rakan blogger yang anda nak tag a.k.a suspek² yang perlu dicari

xnak lahh.. penat kot maen tagging2 nih..


5 comments:

ezan sahizzah said...

13. pilih salah satu, peluk atau cium ?
ciumlah. Sebab bila cium mesti akan peluk erat2. ngaaa~

ak cium pipi kawan ak pas solat x de pun peluk erat2..anjang sengal~

mieza_707 said...

birthday kau 23/2/1992 kan ?

nazrinafifi said...

ezan; eh? aku peluk aje.. cara masing2 berbeza kot.. lalala~

mieza_707; erk? tu bukan birthday kau kee..? haha wekk :P

shikinhssn! said...

tpg itu best ok. haruslah diheboh2 kan. haha.

nurainamir said...

3,(4,5,6,)10,13..err..tlg arr fi~ geli btol..T_T