Pages

Saturday, March 26, 2011

botak itu best, tahu?

siapa kata botak itu tidak kacak?
hakikatnya botak itu sweet, tahu?
dahla free of germs dan kutu serta kulat,
pastu xde hassle nak sikat kasi cool kononnya...
paling bermakna, poket tak kopak nak beli brylcream, syampu segala jadah tersebut...

eh, korang tak percaya botak itu best?
ha..aku tak nak ulas panjang2.
cukup sekadar bukti umum diketahui ramai
seperti yang tertera di bawah... 
:P



kalau ada yang kata botak itu tidak comel serta tidak cute,
baik korang tarik balik statement tersebut...
aku berani kerat jari la kalau korang tak kenal manusia 2 ekor nih...


ha...kenal?
sudahla feymes, berpekerti mulia pula tu...
seakhlak dengan datuk T, ye dak?

so, mana2 jantan yg hesitate
atau pikiaq 2 kali nak botakkan kepala...
satu benda je aku nak cakap.
kau orang ingat simpan rambut panjang2,
tebal2 macam afro mahupun pontianak tu lawa sgt ke..?
tp yg tu aku rasa boleh tahan lagi...
tak nak muntah-hijau-inducer mcm kat bawah ni sudah la...



7 comments:

hasif... said...

yaa...aku sokong...
botak itu best!!
ko botak gak ke njang?

Nina Mazlan said...

bila baca byk kali, rasa mcm ayat nak sedapkan hati sendiri pon ada, ye dak? :P

daddy aku botak, dan mama sayang dia lebihhhhhhhhhhhhhhhh =DD

fifi said...

hasif; ha'ah.. botak dah.. kau idola ku jugak..

nina; err...btol la tu kot..

sh. said...

Fifi, botak kat sane eh?

Nanti setiap helai rambut jadi saksi. Beruntung gila. ;)



p/s: Orang kate botak itu sexyy. xD

nur atiqah yahya said...

salam.... mum botok ko je..???hihi
part last tuh hok sdaknyo..hahahaha

nazrinafifi said...

sh; rindu ke sana dh dtg... nk pegi lagi nk pegi lagi... huhu~

atiq; mu tok rajin kelih aku botok lagu mano deh.. haha. tempat baru, personaliti baru. wah!!

Unknownymous. said...

gelak abes aku tngk gmbr bni pm