Pages

Saturday, September 10, 2011

Play-play: Nike Blue Chip II


usia; genap setahun

venue studio; atas katil :)

berat; boleh blah.. tapi tak affect jumping height insyaAllah

bukan ayaq, tapi angin. lol


Play-play kali ini berserta sebuah cerekaramarama <===bosan gileee...

-----------------------------

Entah kenapa petang itu aku rasa serabut. Bengang dan sedih bercampur-baur. Aku cuba memujuk hati dengan membaca potongan-potongan zikir, tapi ahhh macam tak lerai pulak kekusutan dek asakan suara-suara syaitan. ohh Lemahnya aku.

          Aku tahu orang kat chalet2 lain annoyed dengan kebisingan yang aku buat petang tu tapi aku still tak peduli. Aku tahu aku dah tak jaga hubungan dengan orang sekitar. Mr Murali pun pernah komplen ade bebudak Diamond suka buat bising sampai mengganggu ketenteraman kuarters cikgu (bukan aku kot..?). Rather than plucking guitar, aku dah somehow actually dah nak hampir putuskan tali. Pergh parah betul stress berlebihan.



Hihik. It’s normal for me to overboard with hyperbolic descriptions though. Tapi senang cerita aku tak senang duduk ahh…

First sebab aku tak jaga hablum minannas.

Ada satu petang tu si A tanya aku, “weh fifi apesal kau gila sangat semalam..?” Muka dia mmg serious tak puas hati ngan aku arh…

Sejurus, aku rasa guilty yang amat. Tapi mmg patut pon dia sound aku sebab dia mmg ada tanggungjawab menjaga welfare anak2 buah dia. Leader mana yg boleh senang duduk kalau anak buah dia disakiti kan? Aku rasa segan nak cerita tapi hakikat ceritanya ialah house aku (diamond) menang game basketball dengan cara yang sedikit kotor. Tu je….

The whole point is that aku tak expect langsung yg the final game would be the night that I turned into my Mr Hyde. Of course, the appalling crime I did in the match is unnoticed by the spectators and even the referees. But I forgot to discern that experienced players like this mr A were watching my heinous acts in the court.

Kepada yang kena siku kat muka (macam la kau baca blog aku kan…), yang kena lutut kat perut, yang termakan jerat ‘pushing’, yang kena body kaw-kaw, sumpah sorry ohh kalian… I was just emotionally unstable. Duhhh how pathetic it is… aku pun taktau nak describe mcm mane ohh~


*btw it is amazing to note that I felt pleasure with the crimes I did. Aku gelak kot nengok budak tu menderita bila aku siku muka dia without anyone noticing it. Aku takde MPD kan, psychologists? =D


Secondnya sebab biological changes.

          Reaction time reduced to about 100%. Strategy orientation failed. Motor coordination malfunctioned. Sight ability worsens. Semuanya sebab depa buat interhouse games pada waktu malam, dalam MPH, with poor lighting, and echoes of annoying shoutings. Aku tak dapat terima arghhh!!!!




Minta maaf banyak2, kepada sesiapa yang terasa hati.



1 comment:

Cik Ila said...

cantiknye kasut...! ;)