Pages

Sunday, October 16, 2011

Kekasihati loves me like hell...


…that I just can’t run away, ohh~

          Haha. Tajuk post nk mcmhentahhapehape je… btw, post kali ni mrupakan kisah benar yg brlaku pd diri penulis. Some sort of human experiment la jugak sbnrnye hoho (eventho ak x amik subjek psycho tp common sense still boleh pakai la kot heh). And so, sembang-kedai-kopi antara aku dan si S berlakulah, as follows;


S: Tapi Afifi. Walaupun aku gaduh ngan dy, skrang kami lebih2 rapat, n xserapat mcm dlu, skrang rapat brkalikali ganda. Same ngan si I. Same ngn kau =) gewd luck esok~

A: O yeah? Ak xsedar plak hg rapat ngan ak haha! Oh btw, ak rase mcm nk 4ward je mcj yg hg br bg td kpd si I ngan si K. Bole kn? =D

S: Jgn! Plz jgn! Jgn! Jgn! Kalau nk buli ak, gna la cara lain~ =( kami akan blushing tiap2 kali trengat knflik kami. Segan kowt. Jgn! Btw afifi, syg ak kat kau, kau xleyh imagine btapa dalamnye dowh.

S: owh. Ak penah gadoh trok ngn si Z gak. Pastu rapat balek. Suwit kan aku? =D

A: Ergh… too late syg haha. Reti blushing gak eh hg neh..? btw, cmne kalu hg syg ak, tp ak x syg hg? Haa jawab.

S: Wehh japp kau send sunggoh ke???

S: kau x syg aku? hehs. cinta kau kt ak trlalu obvious! Sbb kau zhrkn tiap2 har =P kalau tak, cena ttbe ak leyh syg kau tahap tenggiling? Haa jwb2. Walaupn kekdg ak trsakitkan hti kau, tp dip in yor hart, kau syg ak bangat, kau pjuk hti kau jgn mrh. Suwit gle. Thx fifi~ <3

A: -.-! gle paranoid hg punye assumption. But sorry to say la hg ekceli cume brtepuk sblh tgn ja… weh, hg jgn pk ak kejam ke ape ke, indeed im dead seriyes.

S: Eh? Ble kau skt aty kat aku, knape xtumbuk aku?

A: Tumbuk? Bt ape ak nk tmbuk hg kalu ak anggap hg mcm x exist in my own world? As in ak bnci si rosmah tp ak xkuase nk ngumpat ngate beliau sbb I ignore her stupidity. Get me? Kmon la sis… brpijak di bumi Malaysia plis~

S: Ohooo, it’s ok, afifi. Lyn ak cena pown xpe, nak cast ak out of planet ni pown xpe. Nk kutuk ak pown xpe. Ble ak syg gle2 sum1, I stick to it, no matter wat =) syg kau~ till death.

A: drop the case. Just so u know, I don’t hate ppl, including awak. Sbb ak rase xde pekdah jd hater, haha. Btw, ferero rocher sgt sedap dan naruto sgt best.

S: Xpe, do as u want dear, dat’s the nazrin afifi that I love =)

S: Eh fifi, nk tdo ngn kau rini, leyh tak?

A: Tak boleh. Emotion ak kacau. Rambut ak serabai, haha. Ak nk stayup study sorang2 neh…

S: Keyh, nk tdo ngn nasif. Ngn kau bile boleh eh?

A: Sblum zuhur kat surau boleh la… kita qailulah same2 ;)

S: Tu pown leyh. Tp nk sembang2 malam ngn kau~ si K dah, si I pown dah. Kau dah lame xbuat. Smakin rndu

A: Ape kate hg tawaf ngn sume bdk2 ky dlu br cari ak? Bleh? Hehs

S: Wah. Nak ak tdo ngan sume boyz dlu, then kau? (sounds pelik haha lawak la tgh2 mlm ni). Xpe, bile kau free, ckp eh. Happy study, n gud luck =) smile, afifi~

S: Btw, ur messages, ‘I don’t hate ppl’ n ‘as in ak bnci si rosmah’. Ur manifestation of distsfaction, quite unique =)

A: Wuteva

S: Hehe, cute. Bro shah kirit pesan kat aku r2, benci or xsuke or disatisfy prinsip org, bkn org tu sndri. Kalau x, setan akn mmbisikkn kejhtn ke dlm dada manusia hoho. Keyh, sje pkr2 sblm tdo, peringatan kpd aku. Stdy2 =)

S: Hey fifi, ceria la ckit, send mesej yg happy2, jgn serabai2 sgt, smile smile =)

S: urm. Xplanation kau agak shocking smalam. Xtaw la plak kau rase mcm tu, haha. Smga brjya exam =) keyh2 wont dstrb u anymre

A: Haha don’t take it sriyesly. Kau cume tikus makmal eksperimen psikologi ja… x sangke kau sgt cooperative. Thnx btw.

S: Im nt ur tools. Tease me the way I talk. Critics pasal gaya aku. Experiment le pasal cara aku ckp yg gedik2, ckp je ak annoying. X kesah. Tp jgn mainkan hati aku. Statemen kau smlm n mlm ni, trkoyak hati ak. Huh. Oh bkn ak mrh kat kau. Tp ak dh start rase insecure. Sronok main2 ngan aku?

A: Haha lawakla cara hg merajuk. Oh btw, hg bkn subjek experiment ak, tp kajian yg dlakukan oleh si z n several other ppl. Ak ni cume medium je… Cheers.


Okeh. Post yg terbosan setakat ni ak rase kat blog aku. Tp ak rase nk post jugak n mungkin xnk delete la kot sbb hey mcm best kot bila otak ak dh matang sok2 nnt pastu bace blk post yg xmemberi faedah nih… khakahkah. Sdr slihin aka hikaru yui (heh mcm hg baca la pulak belog aku ni kan…), kalu hg ada masa nnt, share la kat ak psl pe’el kwn hg, si S neh… hoho.


5 comments:

SyifaIlyani said...

agak unik cter ko. wlopon aq taklah faham sngat kan... bagows2

Nina Mazlan said...

fifi. -_-"

Norain Ishak said...

dari jauh aku baca blog kau ni.
tak paham apa~

Anonymous said...

weh, nazrin. aku faham la..

fifi said...

syifaily; tak suruh hg paham pon.. hadeh. haha

nenek: erna. -_-"

kakrain; sbb tu akak kne baca dr dekat. tak pon pakai spek. mngkin bole phm hiohoho

anon; hijaz en..? XD